Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Начало Здраве и Тонус ДХЕА 50 мг | DHEA | Nutricost, 180 капсули

ДХЕА 50 мг | DHEA | Nutricost, 180 капсули

Цена: 70.90лв.

DHEA 50 мг e хранителна добавка , която е едновременно естествен хормон и популярна хранителна добавка, която може да повлияе върху нивата на други хормони в човешкото тяло. Има потенциал да увеличава плътността на костите, да намалява количеството на телесните мазнини, да подобрява сексуалната функция и да коригира някои хормонални проблеми.

 

Редица проучвания са установили, че добавките DHEA могат да помогнат на пациенти, страдащи от депресия, затлъстяване, лупус еритематодус и надбъбречна недостатъчност. DHEA може също да подобри състоянието на кожата при по-възрастните хора и да подпомогне лечението на остеопороза, вагинална атрофия, еректилна дисфункция и някои психически състояния.

Няма наличност
Добави в желани

Какво е DHEA и как действа?

 

DHEA (дехидроепиандростерон) е ендогенен хормон, произвеждан в надбъбречните жлези, половите жлези и мозъка. Той играе ключова роля в множество телесни процеси.

DHEA е хормон, който се произвежда естествено в човешкото тяло. Част от него се превръща в основните мъжки и женски полови хормони - тестостерон и естроген.

Нивата на DHEA намаляват с възрастта и това е свързано с развитието на някои заболявания - сърдечно-съдови проблеми, депресия, остеопороза и други.

Допълнителният прием на дехидроепиандростерон под формата на хранителна добавка повишава нивата му в тялото и подобрява цялостното здраве на организма.

 

Здравословни ползи от приема на продукта:

 

  • Поддържа пиковите нива на DHEA - изследвания показват, че нивата на DHEA достигат връх в средата на 20-те години и намаляват бързо през следващите 20-30 години. Тъй като не можете да поддържате нива на DHEA чрез диета, е жизненоважно да поддържате нивата си чрез хранителни добавки;
  • Подпомага когнитивните функции и позитивното настроение– намаляването на нивата на DHEA може да се отрази негативно върху когнитивните функции. Приемът на хранителни добавки може да помогне за поддържане на умствената яснота и положително настроение с напредване на възрастта;
  • Подобрява подобряването на плътността на костите и функционирането на мускулите - DHEA може да помогне за поддържането на здрава мускулна маса и висока костна плътност при възрастни хора.
  • Формулата на продукта не включва соя, глутен и ГМО.

 

 

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
DHEA (дехидроепиандростерон) 50 mg 50 mg

 

 

Оризово брашно, желатинова

Не съдържа: ГМО, глутен.

Приложение: Допринася за поддържане на нормален хормонален баланс.

Забележка: Да не се използва от бременни, кърмещи или лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

 

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: по 1 капсула дневно.

 

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost, USA