Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Начало Здраве и Тонус Сън, Настроение, Памет Холин Битартрат 1000 мг | Choline Bitartrate | Nutricost , 500 гр.

Холин Битартрат 1000 мг | Choline Bitartrate | Nutricost , 500 гр.

Цена: 86.90лв.

Choline Bitartrate / Холин Битартарат, 500 g, прах, е хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата допринася за поддържане на когнитивната дейност.

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Nutricost Choline Bitartrate е продукт, който предлага висококачествен прах от холин битартрат. Холинът е важна хранителна съставка, която играе фундаментална роля в нормалното функциониране на организма. Този продукт на Nutricost е създаден с цел да осигури удобен и лесен начин за прием на холин, тъй като може да бъде добавен към напитки или храни.

Здравословни ползи:

Холинът е известен със своите полезни свойства за здравето и благополучието. Ето някои от тях:

● Подпомага мозъчната дейност: Холинът е необходим за производството на ацетилхолин - един от ключовите невротрансмитери в мозъка, отговорен за мозъчната дейност, паметта и обучението. Приемът на холин може да подпомогне когнитивните функции и да подобри паметта и вниманието.

● Поддържа здравето на нервната система: Холинът играе важна роля в структурата на клетките и най-вече на невроните. Той спомага за образуването на миелин, което е необходим за защитата на нервните влакна и предаването на нервните импулси.

● Подпомага метаболизма на липидите: Холинът участва в транспорта и метаболизма на липидите в организма. Той подпомага разграждането на мазнините и използването им като източник на енергия. Това може да бъде полезно за намаляване на телесното тегло и поддържане на здравословен метаболизъм.

● Подпомага състоянието на черния дроб: Холинът е необходим за синтеза на фосфолипидите, които са основен компонент на черния дроб. Той подпомага нормалната функция на черния дроб и метаболизма на мазнините в тялото.

● Подпомага функционирането на сърцето: Холинът играе важна роля в метаболизма на хомоцистеина, който е високо свързан със сърдечно-съдовите заболявания. Приемът на холин може да апомогне за поддържането на нормалното състояние на сърцето.

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за Добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

Съставки:                                 (в 1 g/ 1 м.л) дн.доза

Холин Битартарат                                  1 g 1 g

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане на когнитивната функция.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 мерителна лъжичка (1 g.) веднъж дневно, разтворена в около 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost, USA