Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Начало Марки

Марки

«1»

Allnutrition

Полската компанията Allnutrition е специализира в създаването и производството не само на здравословни и висококачествени, но и продукти с невероятен вкус. Tова е и основният фокус на Allnutrition, които се стремят да предоставят на клиентите си запомнящи се и уникални вкусове, дори и за най-претенциозните. Сред богатия избор на различни продукти и всевъзможни вкусове, е сигурно, че всеки ще намери своя любим.

 

Allnutrition държат на качеството и безопасността на своите продукти и притежават GMP и HACCP сертификати.  

0
продукти

American Health

В American Health правят доброто здраве просто задача.

С над 60-годишен опит, компанията предлага най-висококачествените хранителни добавки, създадени, за да ви помогнат да поддържате вашето оптимално здраве и благополучие.

Разработват прости решения, които работят синергично с вашата естествена физиология, за да подпомогнат правилния баланс и благополучие.

0
продукти

Amix

С течение на годините търговската марка AMIX се превърна в един от най-добрите еталони на пазара. 

Стремежът на компанията е да бъде лидер на пазара в сферата на спортното хранене в световен мащаб. Amix Nutrition уважава и надвишава желанията на своите най-взискателни и ориентирани към ефективността потребители и често се превръща в създател на тенденции за много от продуктита на пазара.

5
продукти

Anaca

Аnaca3 е френският лидер в продуктите за отслабване, любима марка на  французойките, които се грижат за здравето и елегантната си фигура, бранд, който има мисията да поддържа отличната визия на дамите, забързани в ежедневието си, но все пак суетно оглеждащи се в огледалото.

 

Аnaca3 – грижата за тялото, която всяка жена заслужава.

 

Винаги внимателни към нуждите, както и към очакванията на потребителите, от Аnaca3 се ангажират със създаването и производството на висококачествени продукти. Тяхната стратегия за научноизследователска и развойна дейност е насочена към откриването и разработването на формули, които най-добре могат да отговорят на различните проблеми, свързани със здравословното отслабване.

 

Активни растителни екстракти, витамини, минерали, растителни масла, патентовани съставки... Това са част от елементите на „пъзела“ на всеки един продукт, търсени от изследователските екипи, които могат да бъдат намерени на „чистите етикети“ на Аnaca3.

14
продукти

Applied Nutrition

Аррlіеd Nutrіtіоn e aнглийcĸи бpaнд, ĸoйтo пpoизвeждa и пpeдлaгa xpaнитeлни дoбaвĸи, които oтгoвapят нa най-виcoĸи cтaндapти зa ĸaчecтвo и бeзoпacнocт. Бpaндът e пoпyляpeн cpeд xopaтa, ĸoитo тъpcят eфeĸтивни и нayчнo oбocнoвaни peшeния зa пoдoбpявaнe нa cвoeтo здpaвe и физичecĸa фopмa.

 

 

Аррlіеd Nutrіtіоn изпoлзвa paзлични cepтифиĸaти, зa дa гapaнтиpa ĸaчecтвoтo и бeзoпacнocттa нa cвoитe пpoдyĸти. Hяĸoи oт тeзи cepтифиĸaти вĸлючвaт:
GМР (Gооd Маnufасturіng Рrасtісе) - cepтифиĸaт зa дoбpa пpoизвoдcтвeнa пpaĸтиĸa, ĸoйтo гapaнтиpa, чe пpoдyĸтитe ca пpoизвeдeни в cъoтвeтcтвиe cъc cтaндapтитe зa ĸaчecтвo и бeзoпacнocт нa xpaнитeлнитe дoбaвĸи.
ІЅО (Іntеrnаtіоnаl Оrgаnіzаtіоn fоr Ѕtаndаrdіzаtіоn) - cepтифиĸaт, ĸoйтo гapaнтиpa, чe ĸoмпaниятa cлeдвa мeждyнapoднитe cтaндapти зa yпpaвлeниe нa ĸaчecтвoтo.
Іnfоrmеd-Ѕроrt - cepтифиĸaт, ĸoйтo гapaнтиpa, чe пpoдyĸтитe нa Аррlіеd Nutrіtіоn ca cвoбoдни oт зaбpaнeни вeщecтвa и мoгaт дa бъдaт изпoлзвaни oт cпopтиcти пo вpeмe нa тpeниpoвĸи и cъcтeзaния.
Наlаl и Коѕhеr - cepтифиĸaти, ĸoитo гapaнтиpaт, чe пpoдyĸтитe oтгoвapят нa peлигиoзнитe изиcĸвaния нa мюcюлмaнcĸaтa и eвpeйcĸaтa oбщнocти cъoтвeтнo.
Vеgаn и Vеgеtаrіаn - cepтифиĸaти, ĸoитo гapaнтиpaт, чe пpoдyĸтитe ca пoдxoдящи зa xopa, ĸoитo cлeдвaт pacтитeлнa диeтa.

 

 

13
продукти

Art of Nature

Mastiha Art of Nature е единствената продуктова линия, предлагаща цялостно решение, като се започне от благосъстоянието на устата и се стигне до поддържане на балансираната система на червата.

Ето защо, ние предлагаме уникална и естествена продуктова линия, която осигурява облекчение срещу повечето често срещани стомашно-чревни заболявания и съответните симптоми.

Нашите първокласни здравословни продукти естествено защитават цялата храносмилателна система и допринасят за нейното благосъстояние.

0
продукти

Artesania Agricola

Artesania Agricola е испанска компания с дългогодишен опит в производството на висок клас диетични добавки. 

Брандът разработва и собствена гама специализирана натурална козметика за красотата на кожата и косата.

 

Artesania Agricola съществува от 1975 г. и днес вече заема една от челните позиции сред лидерите в индустрията.

Всички продукти на Artesania Agricola се произвеждат в Испания. В състава им се влагат само суровини с превъзходно качество, като всеки етап от производствения процес е прецизно контролиран, за да се гарантират безопасността и ефикасността им.

34
продукти

BetterYou

Основана от Андрю Томас през 2006 г., BetterYou е първата компания в света, която разработва локално прилаган магнезий както и орален спрей и оттогава е новатор в разработването на продукти в тази област. С всяка нова иновация от BetterYou отговарят на нарастващите нужди на клиентите си.

 

BetterYou е специализирана в добавянето на онези хранителни вещества, които са станали недостатъчно представени или просто пропуснати поради съвременната ни диета и начин на живот.

Традиционните добавки на таблетки и капсули разчитат на храносмилателния процес, който се е развил изключително за прием на храна и абсорбцията не може да бъде универсално гарантирана. Към това драматичното нарастване на проблемите с храносмилателната малабсорбция като IBS, болестта на Crohn и цьолиакия и ефективният алтернативен механизъм за доставка са от съществено значение.

 

Всеки продукт е разработен и формулиран за преодоляване на предизвикателствата за усвояване. Компанията предлага набор от хранителни добавки, разработени съвместно с Фармацевтичния и фармакологичен изследователски екип в университета в Кардиф, ръководен от д-р Чарлз Хърд.

BetterYou продуктите максимизират доставката на хранителни вещества и последващото усвояване в тялото.

7
продукти

Biotech

От малка семейна фирма BioTechUSA се превърна в един от най -големите европейски производители и дистрибутори на хранителни добавки и функционални храни. 

 

В BioTechUSA вярват, че най -голямото богатство е здравето и искат да помогнат на хората по целия свят да водят здравословен и пълноценен живот. Така че, ако сте готови да постигнете целта си за фитнес, висококачествените хранителни добавки на Biotech са добро решение.

2
продукти

Cannadoca

CBD помага на тялото ни да поддържа хомеостаза. Той прави това чрез взаимодействие с нашата ендоканабиноидна система – изключително важна система, участваща в контролирането на функции като настроение, апетит, сън и имунен отговор, като ни помага да поддържаме баланс.

3
продукти
3
продукти

Doctor's Best

Doctor's Best произвежда добавки от най-висококачествените суровини, предлагани на пазара. Те директно купуват всички използвани активни съставки и използват само най-висококачествените съставки.

 

От деня на създаването си, Doctor's Best са се ангажирали с политиката никога да не правят компромиси по отношение на съставките, качеството или науката. Изводът е, че ако Doctor's Best го предлага, това е доказана хранителна концепция с истински ползи за здравето.

47
продукти

Double Wood Supplements

Double Wood Supplements е малка компания със седалище във Филаделфия, САЩ, основана през 2014 година.

Висококачествените продукти на Double Wood Supplements са произведени съгласно американските стандарти за добри производствени практики в одобрени от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ местни индустриални съоръжения. Ползите от тях са доказани чрез научни изследвания и клинични изпитвания, осъществени от различни институции.

Всички продукти излизат на пазара със сертификат за анализ от независими лаборатории след щателни тестове във външни и фирмени изпитвателни центрове.

 

Продуктите на Double Wood Supplements са разпределени в десет основни категории в зависимост от приложението си:

 • Подобряване на фокуса и мотивацията
 • Подпомагане функцията на имунната система
 • Контрол на тревожността и стреса
 • Засилване на паметта
 • Подобряване на съня
 • Добавки с холин
 • Антиоксиданти
 • Забавяне на стареенето
 • Контрол на нивата на холестерол
 • Добавки за силови тренировки
83
продукти
0
продукти

Enzymedica

Enzymedica е компания от Флорида, която предлага възможно най-висококачествените ензимни продукти и са лидери в бранша.

Enzymedica предоставят изключителни ензимно-фокусирани добавки, които да обслужват най-взискателните нужди.

Всеки продукт е специално формулиран, за да осигури целенасочена подкрепа за често срещани дискомфорти в храносмилането и непоносимост към храна.

Enzymedica редовно тества своите продукти за глутен и други съставки.

1
продукти

Garden of Life

Ангажиментът на Garden of Life към здравето ги поставя до производителите на най-ефективните добавки в света. Съчетавайки най-доброто от природата и науката, марката Garden of Life предлага път към здравословен начин на живот, като предоставя качествени продукти, подкрепени от иновации.

 

Суровото, пълноценно хранене от органично отгледани източници е по-полезно за здравето. В съчетание с упражнения, диетата, която включва консумация на сурови, живи храни, особено тези, съдържащи пробиотици, ензими и продукти от тяхната ферментация е основата за здравословен начин на живот.

0
продукти

GymBeam

GymBeam e марка за здравословни храни, която е на пазара от 2014 г.


Независимо дали сте професионален културист, колоездач, запален турист, тенисист, плувец или успешен атлет, всички вие търсите добра енергия от хранителните добавки.

Ние сме тук за всички, които искат да се чувстват по-добре в тялото си, които искат да се хранят по-здравословно или да подобрят начина си на живот, които искат да отслабнат или да натрупат мускулна маса.

 
7
продукти

Jarrow Formulas

Jarrow Formulas е производител на висококачествени хранителни добавки, базиран в Лос Анджелис, създаден през 1977 г. Компанията финансира изследвания и експерименти върху жизненоважни хранителни продукти, за да гарантира, че клиентите получават максимален потенциал от своите продукти.

 

Jarrow Formulas предлага широк спектър от хранителни добавки, пробиотици, витамини и минерали, ензими, билкови концентрати, BCAA.

 

Целта на Jarrow Formulas е насърчаване на отлично здраве чрез ефективни и иновативни продукти, подкрепените спортно-научни изследвания. Опитният персонал на компанията е ангажиран с аналитични изследвания и често работи с професионалисти от университети и други учени от целия свят.

25
продукти

LifeExtension

Избирайки Life Extension можете да разчитате на най-висококачествените продукти, подкрепени от науката, формулирани само с най-добрите съставки. Те са повече от производител на добавки - те са вашият партньор в пътуване към по-добро здраве. 

 

Когато влагате нещо в тялото си, трябва да имате пълна увереност, че получавате хранителните ползи, които тялото ви заслужава, защото това, което има значение за вас, има значение и за нас. 

10
продукти

Lily of the Desert

Основана през 1971 г., Lily of the Desert е компания, която се управлява от семейство Lovelace със седалище в Дентън, Тексас. Продължавайки девиза на Lily „Запазване на качеството, създадено от природата“, Lily се превръща в най-големия производител и преработвател на продукти от алое вера в САЩ през 1991 г.

 

Продуктите на Lily могат да бъдат намерени в 99% от магазините за природни продукти и големите вериги за хранителни стоки в САЩ, създавайки силна и лоялна марка.

2
продукти

Luxeol

Luxeol е бранд на френската компания Nutravalia, изцяло ориентирана в грижата за женската красота, залагайки на доказани естествени съставки като репей, касис, коприва, дива теменуга, рукола, полски хвощ, бирена мая.., витамини – С, Е, В, минерали като цинк, мед, селен в поддържането на здрави и изпълнени с жизненост коса, кожа, нокти, мигли. Със своите хранителни добавки (капсули и таблетки), шампоани, балсами, маски, кремове, спрейове, лосиони, естествени растителни масла, Luxeol действа ефикасно и безотказно, според нуждите на тялото. 

14
продукти

Mastiha

Славата на мастихата от остров Хиос

Мастихата от остров Хиос е известна като ефективна съставка при лечение на стомашни болки, стомашни разстройства, храносмилателни проблеми, гастралгия и стомашни язви от древни времена. Медицински рецепти от Древността и Средновековието, написани от лекари и ботаници, я препоръчват като надеждно средство за разстройства на стомашно-чревната система.

Според последните клинични проучвания, Chios mastiha има доказано действие срещу Helicobacter pylori, допринася положително за предотвратяване и лечение на симптомите на болестта на Крон и представлява най-естественият начин за облекчаване на пептични язви.

Мастихата от Хиос от столетия се използва като лечебно средство в Гърция, но днес тя е призната и от Европейска агенция за лекарства (ЕМА) като официално лекарствено средство от растителен произход. Според ЕМА мастихата е ефективно лекарство при следните неразположения: стомашно чревни заболявания и наранявания, както и при възпаления на кожата. Нейният  химичен състав все още се изследва, като вече са открити над 70 химични вещества с лечебни свойства.

 

Свойства и полезност

 • Антимикробна активност на есенциалното масло от мастиха

Научните доказателства потвърждават благоприятното действие на мастиха при заболявания на стомашно-чревната система, приноса й за устната хигиена, значителното й антимикробно и противовъзпалително действие, както и факта, че тя представлява естествен антиоксидант. Освен това мастихата от Хиос допринася за заздравяването на рани и регенерацията на кожата.

Заключенията от тези проучвания потвърждават важната антимикробна и противогъбична активност на мастихата, което насърчава използването й като компонент на фармацевтични и други продукти за защита и грижа.

 • Мастиха за орална хигиена и стоматологични изследвания

Според Херодот и Диоскорид хиоската мастиха е полезна за оралната хигиена, факт, който без съмнение се дължи на нейното антимикробно действие срещу много орални патогени.

Многобройни опити са показали връзката между Chios Mastiha и антиплаковите ефекти, хроничния пародонтит, превенцията на кариеси,  премахването на неприятна миризма в устата, гингивит и заболявания на венците, както и други състояния.

 • Мастиха за храносмилателната система

Използвана от Древността, мастихата от Хиос е добре известна със своите лечебни ефекти върху стомашно-чревната система, с различни медицински приложения за състояния като диспепсия и стомашни и пептични язви. От векове тя е ценена и в арабските страни за традиционно лечение на коремна болка. 

5
продукти

Mutant

Качествени суроватъчни протеини и добавки от канадският производител Mutant.
 

3
продукти
3
продукти
2
продукти

Naturagen

Naturagen - колагенови прудукти. Naturagen Collagen е компанията, която произвежда колагенов хидролизат като хранителна добавка за крайна консумация. Най-важните ценности на Naturagen са да гарантира, че продуктите с колагенов хидролизат, от които се нуждаят потребителите са с високо качество, надеждно и проследимо съдържание на суровини и се предлагат на достъпни цени.

1
продукти

Natural Factors

Natural Factors е един от най-големите производители на хранителни добавки в Северна Америка.

 

Компанията осъществява пълен контрол върху осигуряването на възможно най-качествените суровини.

Буквално, контрол от селекцията на семената на билките, засаждането, отглеждането, беритбата до крайните продукти.

30
продукти

Nature's Way

Nature's Way е довереният лидер в качеството.

 

Качеството не се определя от нито една съставка, тест или печат за одобрение.  Качеството започва от източника затова повече от 50 години компанията си партнира с фермери,билкари, събирачи и доставчици, с опит от поколения.  Съставките се отглеждат и събират с респект към планетата, много от които без биоинженерни съставки.

30
продукти

Nordic Naturals

Nordic Naturals има активно участие в клинични проучвания, признати от водещи експерти по света. С репутация за ефективност, рибените масла Nordic Naturals се избират редовно от независими изследователски институции и университети - като Харвардския университет, Колумбийския университет, Националния институт по здравеопазване (NIH), Станфордския университет, Университета Дюк, UCLA и Медицински център Cedars-Sinai.

3
продукти

Now Foods

NOW Foods е една от най-продаваните марки в магазините за хранителни добавки, награждаван производител, уважаван защитник на индустрията на естествените продукти и лидер в областта на хранителната наука и разработването на методи.

 

Въпреки че Now Foods са лидер в бранша, едно нещо никога не се е променило - качеството и ангажимента да предоставят продукти, които дават възможност на хората да водят по-здравословен живот.

238
продукти

Nutrex Hawaii

Nutrex Hawaii е основана в Кайлуа-Кона, Хавай през 1990 г. от д-р Джералд Цисевски, световноизвестен експерт по микроводорасли и каротеноиди. Фермата на Nutrex Hawaii се намира на девственото крайбрежие на Кона на Големия остров на Хаваите – изобилна слънчева светлина, чиста дълбока океанска вода и 100% прясна вода, извлечена от хавайските водоносни хоризонти за култивиране.

1
продукти

Nutricost

Портфолиото на Nutricost е разнообразно: витамини и минерали, растителни екстракти, антиоксиданти, аминокиселини, ензими и други природни средства в подкрепа на здравословния начин на живот.

 

Nutricost предлага и специализирани продукти – предназначени за мъжко и женско здраве, детско здраве, както и спортни добавки, подпомагащи мускулната функция, физическата сила и издръжливост, и спортното представяне.

Дамска линия - включва хормонорегулиращи добавки, нутрикозметика за оптимално възстановяване на кожата, косата и ноктите, мултивитамини, подходящи при бременност и кърмене, както и добавки за поддържане на перфектна физическа форма - аминокиселини, протеини и други средства, допълващи диетичния режим и подпомагащи функцията на костите, ставите и мускулите, редукцията на теглото и изгарянето на излишните мазнини.

 

Nutricost предлага 100% натурални продукти, полезни при редица състояния, включително:

 • хормонален дисбаланс и репродуктивни нарушения;
 • нарушения в мастната обмяна и липидния профил, забавен метаболизъм, затлъстяване, наднормено тегло;
 • сърдечно-съдови проблеми;
 • влошено храносмилане и други стомашно-чревни състояния;
 • липса на тонус и енергия;
 • когнитивен спад – отслабване на фокуса и паметта, и др.

 

100
продукти

Ostrovit

Мисията на Ostrovit е да създадат продукти, които отговарят на очакванията на клиентите, както по отношение на качество, така и по отношение на достъпна цена.

Компанията предлага разнообразни продукти, които ще допълнят вашата диета.

8
продукти

Pure Nutrition

Pure Nutrition USA е нова марка спортни добавки, ангажирана да се превърне в една от най-доверените в индустрията.

 

Продуктовата линия се състои от продукти, доказано едни от най-ефективните и чисти добавки.

Pure Nutrition USA предлага продукти с високо качество, предназначени да доведат постиженията ви до възможно най-високото ниво.

40
продукти

Scitec

Scitec е един от водещите производители на спортни добавки със собствено производство.

За 20 години SCITEC се превърна в една от водещите европейски марки хранителни добавки с повече от 700 продуктови варианта и 135 вкуса.

 

Сайтек  е един от най -големите потребители на суроватъчен протеин в света, продавайки 120 милиона дози годишно в над 50 вкуса!

Продуктита  са с първокласно качество, модерен външен вид, безкомпромисно качество на съставките!

5
продукти

Solgar

Солгар е златният стандарт за витамини, минерали и билкови формули.

Повече от 70 години Solgar са ангажирани с качеството на добавките за здраве и благосъстояние.

 

Мисия им да създадат най-добрите хранителни добавки в малки партиди, станава  възможна благодарение на неуморни изследвания, като използват само най-добрите суровини.

3
продукти

Swanson

Swanson предлагат богат избор от витамини, минерали, билки и добавки на ниски цени и високо качество.

 

Като един от лидерите в бранша,  всички техни продукти са известни като безопасни и добре тествани. Сред продуктите ще намерите почти всичко, което търсите: продукти за здраве и уелнес, хранителни добавки и продукти за здравето на жените, натурални здравословни продукти.

38
продукти

Thorne

Thorne - американския лидер в световните класации за иновативен подход към здравето.

Thorne не само оглавява топ класациите за най-добри продукти, признати от здравни специалисти и потребители, но е и любим бранд сред най-известните имена в биохакинга. Това изключително актуално и модерно в момента течение се свързва с прилагането на малки промени в начина на живот, които оказват позитивно въздействие върху физиологията, психиката и биохимията, но могат да доведат до сериозни резултати. Thorne HealthTech предлага отлични висококачествени продукти в тази сфера, свързани с:

 • Повишаване на имунната система
 • Повишаване устойчивостта към болести
 • Подобряване на храносмилането
 • Подобряване качеството на съня
 • Намаляване на риска от развитие на заболяване, към което човек е генетично предразположен
 • Повишаване на настроението
 • Укрепване на психиката
 • Понижаване на кръвното налягане
 • Предотвратяване на депресията
 • Подобряване на физическата форма
 • Регулиране на теглото и отслабване
41
продукти

Trace Minerals

В Trace Minerals ние си представяме свят, в който хората са отговорни за собственото си здраве. Време, когато всички потребители се ангажират с по-здравословен начин на живот. Ден, в който йонните микроелементи са част от ежедневния прием на хранителни добавки на всеки потребител.

 

От 1972 г. продуктите с марката Trace Minerals са признати по целия свят като пионери на йонните микроминерални продукти, които помагат на потребителите да водят здравословен живот.

2
продукти

Vita World

Vita World е немска компания, специализирана в производството на първокачествени диетични добавки за здраве, сила и енергия. Създадена е преди 20 години, а основателят й – фармацевт със солиден опит и много знания в областта на фармацевтичната химия и фармакологията, следва най-високите стандарти за качество, ефективност и безопасност. Седалището на компанията е в град Taunusstein.

 

Продуктите на Vita World съдържат само научно валидирани съставки в прецизно формулирани количества и съотношение, и дозировки, изцяло съобразени с препоръчителния дневен прием.

 

В комбинация със здравословно хранене и необходимата физическа активност, продукти Vita World осигуряват надеждна подкрепа за организма и осигуряват необходимите нутриенти, които не достигат в диетата или пък не се усвояват напълно заради стомашно-чревни смущения или дългогодишно лечение с тежки медикаменти.

 

Vita World е носител на наградата на организация WorldCC за иновации и високи постижения (2022 г.). Компанията е отличѐна за доставчик на диетични добавки на годината (2021-2022 г.).

Vita World е регистриран член на организацията NEM e.V., представляваща интересите на малкия и средния бизнес в областта на хранителните добавки, диетичните и функционални храни, храните за специални медицински цели, медицинските изделия, козметика и др.

83
продукти

Webber Naturals

WEBBER NATURALS е най-голямата канадска компания, която произвежда широк асортимент от изследвани, надеждни и ефективни витамини, минерали, билкови лекарства и други здравословни добавки за цялото семейство.

 

WEBBER NATURALS е „естествено” продължение на над 60 години обслужване на северноамериканския пазар, осигурено от първоначалния „уебър” - производителят на локалните продукти от витамин Е. Сега WEBBER NATURALS произвежда и предлага над 300 продукта.

12
продукти