Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Начало Марки

Марки

«1»

Allnutrition

Полската компанията Allnutrition е специализира в създаването и производството не само на здравословни и висококачествени, но и продукти с невероятен вкус. Tова е и основният фокус на Allnutrition, които се стремят да предоставят на клиентите си запомнящи се и уникални вкусове, дори и за най-претенциозните. Сред богатия избор на различни продукти и всевъзможни вкусове, е сигурно, че всеки ще намери своя любим.

 

Allnutrition държат на качеството и безопасността на своите продукти и притежават GMP и HACCP сертификати.  

0
продукти

American Health

В American Health правят доброто здраве просто задача.

С над 60-годишен опит, компанията предлага най-висококачествените хранителни добавки, създадени, за да ви помогнат да поддържате вашето оптимално здраве и благополучие.

Разработват прости решения, които работят синергично с вашата естествена физиология, за да подпомогнат правилния баланс и благополучие.

0
продукти

Amix

С течение на годините търговската марка AMIX се превърна в един от най-добрите еталони на пазара. 

Стремежът на компанията е да бъде лидер на пазара в сферата на спортното хранене в световен мащаб. Amix Nutrition уважава и надвишава желанията на своите най-взискателни и ориентирани към ефективността потребители и често се превръща в създател на тенденции за много от продуктита на пазара.

5
продукти

Applied Nutrition

Аррlіеd Nutrіtіоn e aнглийcĸи бpaнд, ĸoйтo пpoизвeждa и пpeдлaгa xpaнитeлни дoбaвĸи, които oтгoвapят нa най-виcoĸи cтaндapти зa ĸaчecтвo и бeзoпacнocт. Бpaндът e пoпyляpeн cpeд xopaтa, ĸoитo тъpcят eфeĸтивни и нayчнo oбocнoвaни peшeния зa пoдoбpявaнe нa cвoeтo здpaвe и физичecĸa фopмa.

 

 

Аррlіеd Nutrіtіоn изпoлзвa paзлични cepтифиĸaти, зa дa гapaнтиpa ĸaчecтвoтo и бeзoпacнocттa нa cвoитe пpoдyĸти. Hяĸoи oт тeзи cepтифиĸaти вĸлючвaт:
GМР (Gооd Маnufасturіng Рrасtісе) - cepтифиĸaт зa дoбpa пpoизвoдcтвeнa пpaĸтиĸa, ĸoйтo гapaнтиpa, чe пpoдyĸтитe ca пpoизвeдeни в cъoтвeтcтвиe cъc cтaндapтитe зa ĸaчecтвo и бeзoпacнocт нa xpaнитeлнитe дoбaвĸи.
ІЅО (Іntеrnаtіоnаl Оrgаnіzаtіоn fоr Ѕtаndаrdіzаtіоn) - cepтифиĸaт, ĸoйтo гapaнтиpa, чe ĸoмпaниятa cлeдвa мeждyнapoднитe cтaндapти зa yпpaвлeниe нa ĸaчecтвoтo.
Іnfоrmеd-Ѕроrt - cepтифиĸaт, ĸoйтo гapaнтиpa, чe пpoдyĸтитe нa Аррlіеd Nutrіtіоn ca cвoбoдни oт зaбpaнeни вeщecтвa и мoгaт дa бъдaт изпoлзвaни oт cпopтиcти пo вpeмe нa тpeниpoвĸи и cъcтeзaния.
Наlаl и Коѕhеr - cepтифиĸaти, ĸoитo гapaнтиpaт, чe пpoдyĸтитe oтгoвapят нa peлигиoзнитe изиcĸвaния нa мюcюлмaнcĸaтa и eвpeйcĸaтa oбщнocти cъoтвeтнo.
Vеgаn и Vеgеtаrіаn - cepтифиĸaти, ĸoитo гapaнтиpaт, чe пpoдyĸтитe ca пoдxoдящи зa xopa, ĸoитo cлeдвaт pacтитeлнa диeтa.

 

 

7
продукти

Artesania Agricola

Artesania Agricola е испанска компания с дългогодишен опит в производството на висок клас диетични добавки. 

Брандът разработва и собствена гама специализирана натурална козметика за красотата на кожата и косата.

 

Artesania Agricola съществува от 1975 г. и днес вече заема една от челните позиции сред лидерите в индустрията.

Всички продукти на Artesania Agricola се произвеждат в Испания. В състава им се влагат само суровини с превъзходно качество, като всеки етап от производствения процес е прецизно контролиран, за да се гарантират безопасността и ефикасността им.

34
продукти

BetterYou

Основана от Андрю Томас през 2006 г., BetterYou е първата компания в света, която разработва локално прилаган магнезий както и орален спрей и оттогава е новатор в разработването на продукти в тази област. С всяка нова иновация от BetterYou отговарят на нарастващите нужди на клиентите си.

 

BetterYou е специализирана в добавянето на онези хранителни вещества, които са станали недостатъчно представени или просто пропуснати поради съвременната ни диета и начин на живот.

Традиционните добавки на таблетки и капсули разчитат на храносмилателния процес, който се е развил изключително за прием на храна и абсорбцията не може да бъде универсално гарантирана. Към това драматичното нарастване на проблемите с храносмилателната малабсорбция като IBS, болестта на Crohn и цьолиакия и ефективният алтернативен механизъм за доставка са от съществено значение.

 

Всеки продукт е разработен и формулиран за преодоляване на предизвикателствата за усвояване. Компанията предлага набор от хранителни добавки, разработени съвместно с Фармацевтичния и фармакологичен изследователски екип в университета в Кардиф, ръководен от д-р Чарлз Хърд.

BetterYou продуктите максимизират доставката на хранителни вещества и последващото усвояване в тялото.

7
продукти

Biotech

От малка семейна фирма BioTechUSA се превърна в един от най -големите европейски производители и дистрибутори на хранителни добавки и функционални храни. 

 

В BioTechUSA вярват, че най -голямото богатство е здравето и искат да помогнат на хората по целия свят да водят здравословен и пълноценен живот. Така че, ако сте готови да постигнете целта си за фитнес, висококачествените хранителни добавки на Biotech са добро решение.

2
продукти
3
продукти

Doctor's Best

Doctor's Best произвежда добавки от най-висококачествените суровини, предлагани на пазара. Те директно купуват всички използвани активни съставки и използват само най-висококачествените съставки.

 

От деня на създаването си, Doctor's Best са се ангажирали с политиката никога да не правят компромиси по отношение на съставките, качеството или науката. Изводът е, че ако Doctor's Best го предлага, това е доказана хранителна концепция с истински ползи за здравето.

47
продукти

Double Wood Supplements

Double Wood Supplements е малка компания със седалище във Филаделфия, САЩ, основана през 2014 година.

Висококачествените продукти на Double Wood Supplements са произведени съгласно американските стандарти за добри производствени практики в одобрени от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ местни индустриални съоръжения. Ползите от тях са доказани чрез научни изследвания и клинични изпитвания, осъществени от различни институции.

Всички продукти излизат на пазара със сертификат за анализ от независими лаборатории след щателни тестове във външни и фирмени изпитвателни центрове.

 

Продуктите на Double Wood Supplements са разпределени в десет основни категории в зависимост от приложението си:

 • Подобряване на фокуса и мотивацията
 • Подпомагане функцията на имунната система
 • Контрол на тревожността и стреса
 • Засилване на паметта
 • Подобряване на съня
 • Добавки с холин
 • Антиоксиданти
 • Забавяне на стареенето
 • Контрол на нивата на холестерол
 • Добавки за силови тренировки
82
продукти
1
продукти

Enzymedica

Enzymedica е компания от Флорида, която предлага възможно най-висококачествените ензимни продукти и са лидери в бранша.

Enzymedica предоставят изключителни ензимно-фокусирани добавки, които да обслужват най-взискателните нужди.

Всеки продукт е специално формулиран, за да осигури целенасочена подкрепа за често срещани дискомфорти в храносмилането и непоносимост към храна.

Enzymedica редовно тества своите продукти за глутен и други съставки.

1
продукти

Garden of Life

Ангажиментът на Garden of Life към здравето ги поставя до производителите на най-ефективните добавки в света. Съчетавайки най-доброто от природата и науката, марката Garden of Life предлага път към здравословен начин на живот, като предоставя качествени продукти, подкрепени от иновации.

 

Суровото, пълноценно хранене от органично отгледани източници е по-полезно за здравето. В съчетание с упражнения, диетата, която включва консумация на сурови, живи храни, особено тези, съдържащи пробиотици, ензими и продукти от тяхната ферментация е основата за здравословен начин на живот.

0
продукти

GymBeam

GymBeam e марка за здравословни храни, която е на пазара от 2014 г.


Независимо дали сте професионален културист, колоездач, запален турист, тенисист, плувец или успешен атлет, всички вие търсите добра енергия от хранителните добавки.

Ние сме тук за всички, които искат да се чувстват по-добре в тялото си, които искат да се хранят по-здравословно или да подобрят начина си на живот, които искат да отслабнат или да натрупат мускулна маса.

 
6
продукти

Jarrow Formulas

Jarrow Formulas е производител на висококачествени хранителни добавки, базиран в Лос Анджелис, създаден през 1977 г. Компанията финансира изследвания и експерименти върху жизненоважни хранителни продукти, за да гарантира, че клиентите получават максимален потенциал от своите продукти.

 

Jarrow Formulas предлага широк спектър от хранителни добавки, пробиотици, витамини и минерали, ензими, билкови концентрати, BCAA.

 

Целта на Jarrow Formulas е насърчаване на отлично здраве чрез ефективни и иновативни продукти, подкрепените спортно-научни изследвания. Опитният персонал на компанията е ангажиран с аналитични изследвания и често работи с професионалисти от университети и други учени от целия свят.

24
продукти

LifeExtension

Избирайки Life Extension можете да разчитате на най-висококачествените продукти, подкрепени от науката, формулирани само с най-добрите съставки. Те са повече от производител на добавки - те са вашият партньор в пътуване към по-добро здраве. 

 

Когато влагате нещо в тялото си, трябва да имате пълна увереност, че получавате хранителните ползи, които тялото ви заслужава, защото това, което има значение за вас, има значение и за нас. 

9
продукти

Lily of the Desert

Основана през 1971 г., Lily of the Desert е компания, която се управлява от семейство Lovelace със седалище в Дентън, Тексас. Продължавайки девиза на Lily „Запазване на качеството, създадено от природата“, Lily се превръща в най-големия производител и преработвател на продукти от алое вера в САЩ през 1991 г.

 

Продуктите на Lily могат да бъдат намерени в 99% от магазините за природни продукти и големите вериги за хранителни стоки в САЩ, създавайки силна и лоялна марка.

2
продукти

Mutant

Качествени суроватъчни протеини и добавки от канадският производител Mutant.
 

2
продукти
3
продукти
1
продукти

Natural Factors

Natural Factors е един от най-големите производители на хранителни добавки в Северна Америка.

 

Компанията осъществява пълен контрол върху осигуряването на възможно най-качествените суровини.

Буквално, контрол от селекцията на семената на билките, засаждането, отглеждането, беритбата до крайните продукти.

30
продукти

Nature's Way

Nature's Way е довереният лидер в качеството.

 

Качеството не се определя от нито една съставка, тест или печат за одобрение.  Качеството започва от източника затова повече от 50 години компанията си партнира с фермери,билкари, събирачи и доставчици, с опит от поколения.  Съставките се отглеждат и събират с респект към планетата, много от които без биоинженерни съставки.

30
продукти

Nordic Naturals

Nordic Naturals има активно участие в клинични проучвания, признати от водещи експерти по света. С репутация за ефективност, рибените масла Nordic Naturals се избират редовно от независими изследователски институции и университети - като Харвардския университет, Колумбийския университет, Националния институт по здравеопазване (NIH), Станфордския университет, Университета Дюк, UCLA и Медицински център Cedars-Sinai.

3
продукти

Now Foods

NOW Foods е една от най-продаваните марки в магазините за хранителни добавки, награждаван производител, уважаван защитник на индустрията на естествените продукти и лидер в областта на хранителната наука и разработването на методи.

 

Въпреки че Now Foods са лидер в бранша, едно нещо никога не се е променило - качеството и ангажимента да предоставят продукти, които дават възможност на хората да водят по-здравословен живот.

235
продукти

Nutrex Hawaii

Nutrex Hawaii е основана в Кайлуа-Кона, Хавай през 1990 г. от д-р Джералд Цисевски, световноизвестен експерт по микроводорасли и каротеноиди. Фермата на Nutrex Hawaii се намира на девственото крайбрежие на Кона на Големия остров на Хаваите – изобилна слънчева светлина, чиста дълбока океанска вода и 100% прясна вода, извлечена от хавайските водоносни хоризонти за култивиране.

1
продукти

Ostrovit

Мисията на Ostrovit е да създадат продукти, които отговарят на очакванията на клиентите, както по отношение на качество, така и по отношение на достъпна цена.

Компанията предлага разнообразни продукти, които ще допълнят вашата диета.

8
продукти

Pure Nutrition

Pure Nutrition USA е нова марка спортни добавки, ангажирана да се превърне в една от най-доверените в индустрията.

 

Продуктовата линия се състои от продукти, доказано едни от най-ефективните и чисти добавки.

Pure Nutrition USA предлага продукти с високо качество, предназначени да доведат постиженията ви до възможно най-високото ниво.

38
продукти

Scitec

Scitec е един от водещите производители на спортни добавки със собствено производство.

За 20 години SCITEC се превърна в една от водещите европейски марки хранителни добавки с повече от 700 продуктови варианта и 135 вкуса.

 

Сайтек  е един от най -големите потребители на суроватъчен протеин в света, продавайки 120 милиона дози годишно в над 50 вкуса!

Продуктита  са с първокласно качество, модерен външен вид, безкомпромисно качество на съставките!

5
продукти

Solgar

Солгар е златният стандарт за витамини, минерали и билкови формули.

Повече от 70 години Solgar са ангажирани с качеството на добавките за здраве и благосъстояние.

 

Мисия им да създадат най-добрите хранителни добавки в малки партиди, станава  възможна благодарение на неуморни изследвания, като използват само най-добрите суровини.

3
продукти

Swanson

Swanson предлагат богат избор от витамини, минерали, билки и добавки на ниски цени и високо качество.

 

Като един от лидерите в бранша,  всички техни продукти са известни като безопасни и добре тествани. Сред продуктите ще намерите почти всичко, което търсите: продукти за здраве и уелнес, хранителни добавки и продукти за здравето на жените, натурални здравословни продукти.

32
продукти

Trace Minerals

В Trace Minerals ние си представяме свят, в който хората са отговорни за собственото си здраве. Време, когато всички потребители се ангажират с по-здравословен начин на живот. Ден, в който йонните микроелементи са част от ежедневния прием на хранителни добавки на всеки потребител.

 

От 1972 г. продуктите с марката Trace Minerals са признати по целия свят като пионери на йонните микроминерални продукти, които помагат на потребителите да водят здравословен живот.

2
продукти

Vita World

Vita World е немска компания, специализирана в производството на първокачествени диетични добавки за здраве, сила и енергия. Създадена е преди 20 години, а основателят й – фармацевт със солиден опит и много знания в областта на фармацевтичната химия и фармакологията, следва най-високите стандарти за качество, ефективност и безопасност. Седалището на компанията е в град Taunusstein.

 

Продуктите на Vita World съдържат само научно валидирани съставки в прецизно формулирани количества и съотношение, и дозировки, изцяло съобразени с препоръчителния дневен прием.

 

В комбинация със здравословно хранене и необходимата физическа активност, продукти Vita World осигуряват надеждна подкрепа за организма и осигуряват необходимите нутриенти, които не достигат в диетата или пък не се усвояват напълно заради стомашно-чревни смущения или дългогодишно лечение с тежки медикаменти.

 

Vita World е носител на наградата на организация WorldCC за иновации и високи постижения (2022 г.). Компанията е отличѐна за доставчик на диетични добавки на годината (2021-2022 г.).

Vita World е регистриран член на организацията NEM e.V., представляваща интересите на малкия и средния бизнес в областта на хранителните добавки, диетичните и функционални храни, храните за специални медицински цели, медицинските изделия, козметика и др.

83
продукти

Webber Naturals

WEBBER NATURALS е най-голямата канадска компания, която произвежда широк асортимент от изследвани, надеждни и ефективни витамини, минерали, билкови лекарства и други здравословни добавки за цялото семейство.

 

WEBBER NATURALS е „естествено” продължение на над 60 години обслужване на северноамериканския пазар, осигурено от първоначалния „уебър” - производителят на локалните продукти от витамин Е. Сега WEBBER NATURALS произвежда и предлага над 300 продукта.

12
продукти