Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Намери продукти по

Цена

16лв. - 39лв.
НачалоМарки

BetterYou

Филтри
BetterYou

BetterYou

Основана от Андрю Томас през 2006 г., BetterYou е първата компания в света, която разработва локално прилаган магнезий както и орален спрей и оттогава е новатор в разработването на продукти в тази област. С всяка нова иновация от BetterYou отговарят на нарастващите нужди на клиентите си.

 

BetterYou е специализирана в добавянето на онези хранителни вещества, които са станали недостатъчно представени или просто пропуснати поради съвременната ни диета и начин на живот.

Традиционните добавки на таблетки и капсули разчитат на храносмилателния процес, който се е развил изключително за прием на храна и абсорбцията не може да бъде универсално гарантирана. Към това драматичното нарастване на проблемите с храносмилателната малабсорбция като IBS, болестта на Crohn и цьолиакия и ефективният алтернативен механизъм за доставка са от съществено значение.

 

Всеки продукт е разработен и формулиран за преодоляване на предизвикателствата за усвояване. Компанията предлага набор от хранителни добавки, разработени съвместно с Фармацевтичния и фармакологичен изследователски екип в университета в Кардиф, ръководен от д-р Чарлз Хърд.

BetterYou продуктите максимизират доставката на хранителни вещества и последващото усвояване в тялото.

7

продукти