Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Намери продукти по

Цена

21лв. - 192лв.
НачалоМарки

Vita World

Филтри
Vita World

Vita World

Vita World е немска компания, специализирана в производството на първокачествени диетични добавки за здраве, сила и енергия. Създадена е преди 20 години, а основателят й – фармацевт със солиден опит и много знания в областта на фармацевтичната химия и фармакологията, следва най-високите стандарти за качество, ефективност и безопасност. Седалището на компанията е в град Taunusstein.

 

Продуктите на Vita World съдържат само научно валидирани съставки в прецизно формулирани количества и съотношение, и дозировки, изцяло съобразени с препоръчителния дневен прием.

 

В комбинация със здравословно хранене и необходимата физическа активност, продукти Vita World осигуряват надеждна подкрепа за организма и осигуряват необходимите нутриенти, които не достигат в диетата или пък не се усвояват напълно заради стомашно-чревни смущения или дългогодишно лечение с тежки медикаменти.

 

Vita World е носител на наградата на организация WorldCC за иновации и високи постижения (2022 г.). Компанията е отличѐна за доставчик на диетични добавки на годината (2021-2022 г.).

Vita World е регистриран член на организацията NEM e.V., представляваща интересите на малкия и средния бизнес в областта на хранителните добавки, диетичните и функционални храни, храните за специални медицински цели, медицинските изделия, козметика и др.

83

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»