Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Начало Здраве и Тонус Отслабване, Детокс Формула за горене на мазнини | Brûleur de Graisses | Anaca3, 120 капс.

Формула за горене на мазнини | Brûleur de Graisses | Anaca3, 120 капс.

Цена: 92.90лв.

Предимства:

● Поддържане на нормалния метаболизъм на мазнини: продуктът допринася за регулирането на метаболизма на мазнините в организма, подпомагайки тяхното ефективно изгаряне.

● Подобряване на храносмилането и функцията на червата: папаята подпомага храносмилането и здравословната функция на червата.

● Антиоксидантна защита: продуктът включва съставки с антиоксидантни свойства, като папая, зелен чай и куркума. Те помагат в борбата със свободните радикали и поддържат общото здравословно състояние на организма.

● Стимулиране на централната нервна система: кола и гуарана съдържат кофеин, който стимулира централната нервна система като подобрява бодростта и повишава енергията.

● Подпомагане на имунната система: цинкът укрепва имунната система, осигурявайки защита срещу външни въздействия.

● Поддържане на здравето кожа: Цинкът участва в метаболизма и играе ключова роля в поддържането на здравето на кожата.

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Формулата на Anaca3+ Brûleur de Graisses включва внимателно подбрани съставки, които имат термогенно действие върху организма. Това означава, че продуктът подпомага повишаването на температурата на тялото, което може да допринесе за ускоряване на метаболизма и изгарянето на излишните мазнини. С редовната употреба на Anaca3+ Brûleur de Graisses, потребителите могат да се възползват от ефективната подкрепа за отслабване, като поддържат здравословния метаболизъм на мазнините в организма.

 

Активни съставки:

● Папая (Carica papaya): Папаята е плод, който е изключително богат на фибри, витамин C, фолиева киселина и антиоксиданти. Фибрите в папаята подпомагат храносмилането и здравето на червата. Витаминът C е силeн антиоксидант, който не само подобрява имунната функция, но и подпомага здравето на кожата. Фолиевата киселина е важна за нормалното функциониране на клетките и е от съществено значение по време на бременност. Антиоксидантите в папаята могат да помогнат в борбата със свободните радикали.

● Кола (Cola nitida): Екстрактът от кола съдържа кофеин, който допринася за стимулирането на централната нервна система, подобрява бодростта и увеличава енергията. Този стимулиращ ефект може да допринесе за повишаване на метаболизма и ускоряване на обмена на хранителни вещества.

● Зелен чай (Camellia sinensis): Зеленият чай съдържа катехини - мощни антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали и поддържат общото здравословно състояние на организма. Катехините в зеления чай подпомагат метаболизма, намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания и поддържат нормалното телесно тегло.

● Гуарана (Paullinia cupana): Гуарана е източник на кофеин, който притежава стимулиращи свойства. Този екстракт може да подобри бодростта и осигурява прилив на енергия.

● Куркума (Curcuma longa): Куркуминът - активното вещество в куркумата, е известен с противовъзпалителните и антиоксидантните си свойства. Той може да помогне в укрепването на имунната система и поддържането на общото здравословно състояние на организма.

● Цинк: Цинкът е важен минерал, който подпомага метаболизма, участва в образуването на ензими и е съществен за имунната функция. Освен това, цинкът играе ключова роля в поддържането на здравето на кожата.

 

Предимства:

● Поддържане на нормалния метаболизъм на мазнини: Продуктът допринася за регулирането на метаболизма на мазнините в организма, подпомагайки тяхното ефективно изгаряне.

● Подобряване на храносмилането и функцията на червата: Папаята подпомага храносмилането и здравословната функция на червата.

● Антиоксидантна защита: Продуктът включва съставки с антиоксидантни свойства, като папая, зелен чай и куркума. Те помагат в борбата със свободните радикали и поддържат общото здравословно състояние на организма.

● Стимулиране на централната нервна система: Кола и гуарана съдържат кофеин, който стимулира централната нервна система като подобрява бодростта и повишава енергията.

● Подпомагане на имунната система: Цинкът укрепва имунната система, осигурявайки защита срещу външни въздействия.

● Поддържане на здравето кожа: Цинкът участва в метаболизма и играе ключова роля в поддържането на здравето на кожата.

 

Хранителната добавка предлага комплексен подход към поддържане на нормалния метаболизъм на мазнините и подпомага общото здравословно състояние на организма.

 

Съставки:                                         (в 4 капс./дн. доза) %NRV*

Папая                                                                   300 mg **

/Carica papaya/, плод на прах

Кола                                                                      300 mg **

/Cola nitida/, ядки на прах

Зелен чай                                                              300 mg **

/Camellia sinensis/, листа на прах

Гуарана                                                                 300 mg **

/Paullinia cupana/, семена на прах, осигуряващи

Кофеин                                                                 200 mg **

Куркума                                                                120 mg **

/Curcuma longa/, екстракт от коренище на прах

Лимонов сок                                                        100 mg **

/Citrus limon/, (прах)

Цинк                                                                       10 mg 100%

(цинков сулфат)

Желатинова капсула (говежди желатин), магнезиеви соли на мастни киселини.

Съдържа: Коефин (200 mg/ в дн,доза)

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;

 

Приложение: Допринася за поддържане нормалния метаболизъм на мазнини в организма.

Забележка: Не се препоръчва за деца, бременни или кърмещи жени, лица приемащи антикоагуланти,имуносупресори, и страдащи от онкологични или заболявания на щитовидната жлеза.. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

 

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 4 капсули дневно.

 

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutravalia, Франция.