Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Начало Витамини Витамин D Липозомен спрей Витамин Д3 и К2 | Liposomal Vitamin D3 1000 IU + K2 100 mcg | Now Foods, 59 мл

Липозомен спрей Витамин Д3 и К2 | Liposomal Vitamin D3 1000 IU + K2 100 mcg | Now Foods, 59 мл

Цена: 45.00лв.
  • Оценка: (0)

Комбинация от витамин Д и К2 под форма на липозомен спрей.

Липозомен спрей Д3 с К2 е с висока степен на усвоимост.  

Двата витамина са с най-голям принос за здравето на костите, зъбите и кръвоносната система, както и правилно функциониране на нервната система.

Подобрява клетъчните структури, подпомага усвояването на калция, намалява риска от остеопороза.

Добави в желани

Now Vitamin D-3 and K-2 Liposomal Spray е хранителна добавка под формата на спрей, осигуряваща Витамин D 3 и Витамин К 2. Активните вещества в продукта се абсорбират предварително в устната лигавица, което улеснява достъпа до кръвния поток и позволява тяхното ефективно абсорбиране.

Комбинация от два витамина широко проучени за техния принос за здравето на костите, зъбите и сърдечно-съдовата система.

Витамин Д3 подпомага транспортирането и абсорбцията на калций.

Последните проучвания показват, че витамин Д3 може да играе роля за правилното действие на инсулина и метаболизма на глюкозата и има важна функция в имунната система.

Витамин К е съществен за формирането на здрави и силни кости. Ролята на витамин К в артериалното здраве се дължи на това, че той насочва калция на правилните места т.е. в костите, а не в артериите. Ефективно помага за предотвратяване на остеопороза, фрактури и болки в костите и мускулите.

Начин на употреба:

Разклатете добре преди употреба. Напръскайте 1 път под езика, задръжте за 20 секунди и след това преглътнете. Консумирайте 1 до 2 пъти дневно. Най-добре е, когато се приема с храна богата на мазнини.

Състав в една доза:(1 впръскване около 0.7 мл)
Витамин D3 (като холекалциферол) (от ланолин) 25 мкг (1000 IU) 125% от дн. нужди

Витамин К2 (като менахинон-4) (MK-4) 100 мкг. 83% от дн. нужди.

Други съставки:
Дейонизирана вода, растителен глицерин, ксилитол, mct масло (средноверижни триглицериди), натурални плодови аромати, фосфолипиди (соя), екстракт от розмарин (rosmarinus officinalis) (листа), калиев сорбат (като консервант ) и лимонена киселина.

Дози в опаковка: 84

 

Предупреждения: Хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното харнене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца! Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.