Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Начало Здраве и Тонус Никотинамид мононуклеотид на прах | NMN /Nicotinamide mononucleotide/ | Double Wood, 30 гр.

Никотинамид мононуклеотид на прах | NMN /Nicotinamide mononucleotide/ | Double Wood, 30 гр.

Цена: 259.90лв.
  • Оценка: (0)

NMN / НИКОТИНАМИД МОНОНУКЛЕОТИД на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която допринася за поддържането на нормален енергиен метаболизъм.

 

НИКОТИНАМИД МОНОНУКЛЕОТИД е производно химично съединение на ниацин, който е форма на витамин В3. Като такова, той участва в синтеза на никотинамид аденин динуклеотид (NAD+). Този незаменим нуклеотид е ключов елемент за функцията на енергийните централи на клетките - митохондриите. NAD+ не само помага за превръщането на храната в енергия, но също така играе решаваща роля в поддържането на целостта на ДНК и осигуряването на нормалната клетъчна функция, която защитава човешкото тяло от стареене и заболявания.

Никотинамид мононуклеотид осигурява на клетките необходимата енергия и е от решаващо значение за поддържането на здравословния метаболизъм. Като се има предвид централната му роля в клетъчните процеси, потенциалните ползи от приема на добавката NMN /nicotinamid mononucleotide/ се простират до почти всички системи в човешкото тяло.

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Здравословни ползи:

 

  • Подобрява състоянието на кръвоносните съдове и притока на кръв

NMN предпазва кръвоносните съдове от увреждания, свързани със стареенето. Може да предотврати втвърдяването на стената на кръвоносните съдове и пораженията, които оксидативния стрес нанася върху човешкото тяло.

 

  • Подобрява мускулната издръжливост и дава сила

За да бъдат здрави и силни, нашите мускули трябва да консумират значителни количества от ключови енергийни молекули като глюкоза и мастни киселини. NMN е необходим за метаболизиране на тези молекули. Хранителните добавки, съдържащи никотинамид мононуклеотид, помагат за поддържане на по-добър енергиен метаболизъм. Здравето на мускулите става все по-важно с напредването на възрастта.

 

  • Намалява риска от затлъстяване

Затлъстяването е свързано с широк спектър от развитието на патологични състояния като захарен диабет и метаболитен синдром. Въпреки че корекциите в начина на живот са от първостепенно значение, приемът на никотинамид мононуклеотид може значително да улесни процеса на отслабване.

 

  • Възстановява ДНК

NMN с помощта на коензим NAD+ активира група протеини, наречени сиртуини. Те играят ключова роля в поддържането на целостта на ДНК, която постоянно е атакувана от различни мутагени, каквато е UV-радиацията, например.

  • Подобрява митохондриалната функция

Митохондриите са клетъчни структури, които са критични за метаболизма - те превръщат молекулите от храната, която ядем, в енергията, която нашите клетки използват.

Без NAD+ митохондриите не могат да участват в метаболизма по същия начин, клетките остават без енергия, което води до тяхната смърт. Проучванията потвърждават, че приемът на никотинамид мононуклеотид може да предпази клетките от митохондриална дисфункция.

 

Double Wood Supplements е американска компания, която предлага чисти хранителни добавки и ноотропни средства с най-високо качество.

Компанията е основана от братята Рийз и Евън Ууд през 2014 година със седалище във Филаделфия, САЩ. Всеки продукт с марката Double Wood се подлага на безкомпромисен контрол на качеството, за да се гарантира ангажимента на компанията към крайния потребител. Марката предлага богат асортимент от добавки, съчетаващи най-новите научни открития с грижата за здравето.

Днес Double Wood Supplements е включена в списъка на 500-те най-бързо развиващи се частни компании в Америка. Тя произвежда широк спектър от хранителни добавки, много от които са иновативни и са патент на компанията. Продуктите не съдържат ГМО и глутен.

 

Съставки: 1 g.: В дн. доза:

Никотинамид мононуклеотид

1 g

1 g

 

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане на нормален енергиен метаболизъм.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 мерителна лъжичка (1 g.) разтворена във вода. Приемайте разтвора 4-6 пъти дневно, през 2-3 часа.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA