Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Вижте всички статии

Серапептаза : Въпроси и отговори, свързани с употребата й

Серапептаза : Въпроси и отговори, свързани с употребата й

Серапептаза : Въпроси и Отговори , свързани с употребата й

 

 

Какво е Серапептаза:

Протеолитичен ензим, който естествено присъства в стомашно-чревния тракт на копринената буба и се преработва чрез ферментация. Проучванията разкриват мощни противовъзпалителни ефекти на този естествено срещащ се ензим.

 

Установено е, че възпалението е свързано с почти всяко здравословно състояние. Непрекъснато се изследва въздействието на хроничното възпаление върху здравето и възможните превантивни мерки, но сред тези, които участват са:

 

- Разширени вени и други проблеми с кръвообращението

- Проблеми, свързани с болка при артрит, ставни и мускулни болки и дори МС

- Белодробни заболявания като емфизем, астма, бронхит

- Възпалени синусите и други проблеми с УНГ

- Следоперативно лечение, лезии и кисти (гърда, яйчници и т.н.)

- Артериални плаки и кръвни съсиреци

- Мигрени (съдови)

- Увеличена простата

- И много други

 

Има голям смисъл в това, да се справяте с възпалението бързо и ефективно, когато е възможно. Това е мястото, където идва на помощ Серапептаза и също често наричана „Чудодейният ензим“.

 

 


 

Какво прави Серапептаза?

 

Болката е eдин сигнал, че нещо не е наред и затова просто използването на болкоуспокояващи за намаляване на симптомите, няма да ви отърве от проблема. Всъщност много средства за обезболяване така или иначе могат да имат нежелани странични ефекти. Това, което е необходимо, е да се отървете напълно от възпалението. Тук идва Серапептазата.

 

Серапептазата като ензим всъщност усвоява (разтваря) неживата тъкан, кръвни съсиреци, кисти, артериални плаки и възпаления във всички форми. Само си представете колко полезно може да бъде за вашето здраве.

 

Какво се случва с остатъка?

Серапептаза превръща остатъка в основни аминокиселини и се рециклира полезно в организма. Всички останали остатъци се отделят по обичайния начин. Но по един или друг начин ги няма.

 

 

 

Има ли Серапептазата някакви странични ефекти и по колко може да се приема?

 

Именно тук се провалят лекарствата и медицината, защото лекарствата често взаимодействат едно с друго. При серапептазата не са открити странични ефекти при над 25 години проучвания и употреба. Много хора приемат високи дози, за да ускорят облекчението, например в случай на спортни наранявания за по-бързо възстановяване.

Ензимът е дори безопасен за деца над 2 години при широк спектър от състояния: астма, белодробни проблеми, артрит и др.

 

 

Защо може да се използва при толкова много различни състояния?

 

Въпреки че серапептазата просто усвоява мъртва и възпалена тъкан, тези два проблема са причината за по-голямата част от симптомите в тялото.

Решаването на проблемите с излишъка от фибрин и мъртва тъкан може да има огромно въздействие върху :
- Болка и дискомфорт на пациенти, свързани с репродуктивното здраве на жените
- Болки в ставите
- Стомашно-чревни състояния
- Сърдечно-съдово здраве
- Всяко хронично състояние, свързано с възпаление


 

Най-честите въпроси, свързани с конкретни състояния:

 

 

Мога ли да използвам Серапептаза за всяко състояние, дори и за тези, които не са в списъка?

Струва си да опитате на практика всичко. Ако изпитвате голям дискомфорт, струва си да вземете висока доза за една седмица, което би трябвало да облекчи.

 

Може ли Серапептаза да се използва при животни като котки и кучета?

Да, тя се оказва много ефективна върху всички животни. Много ветеринарни лекари сега я предписват на собственици на домашни любимци с артрит. Може да помогне при вътрешни белези (лезии и сраствания), както и външни белези.

 

Как може да помогне за това?

Тя работи върху повърхностни белези, точно както и рани от диабет и подобни проблеми, чрез непрекъснато храносмилане на нежива тъкан. Здравата тъкан в крайна сметка ще замени стария белег. Ензимът може да не премахне всички белези, но колкото по-голям е белегът, толкова по-бързо ще забележите разликата.

 

Може ли Серапептаза да се приема с други лекарства и трябва ли да уведомя моя лекар?

Да, може да се приема с различни лекарства и това може да означава, че ще можете да спрете приема им.

Не приемайте Серапептаза, ако използвате прапарати, които „разреждат“ кръвта!


 

Имам тъкан от белег на корема 2 години след липопластична процедура. Чух, че серапептаза може да помогне за "разтварянето" на вътрешната тъкан на белезите. Има ли някаква истина за това?

Да, това е много ефективно и безопасно решение. Ще отнеме около 3 седмици, за да се освободите от дискомфорта и още 5-8 седмици, за да се гарантира, че е напълно изчистен (б.р. авторът визира добавка със съдържание на 250 000 единици серапептаза в капсула).

 

Все още ли смятате, че серапептаза е ефективна, тъй като тъканта на белезите е стара? И ако е така, какви дози трябва да приемам и колко често?

Възрастта на белега е без значение. Дозировката на серапептаза зависи от вашите финанси. Може би 3 х 3 да започнете и след това намаляте всяка седмица, тъй като и симптомите ще намаляват. Когато симптомите изчезнат, приемайте най-ниската доза 1 x 2 на ден.

 

Ще помогне ли Серапептаза при синдром на раздразнените черва?

Серапептаза ще премахне мъртвата тъкан и възпалението от храносмилателния тракт, като по този начин ще облекчи симптомите.

 

Имам остеоартрит. Приемам Виокс, 25mg, ежедневно за възпаление. Приемането на 1500mg глюкозамин, 1200mg хондроитин и 3gm MSM. Ще помогне ли и серапептазата?

 

Серапептаза е изключително ефективна за премахване на възпалението, без страничните ефекти, свързани с лекарствата. След като възпалението отмине, тогава самите системи за възстановяване на организма могат да започнат да се възстановяват с помощта на глюкозамин, хондроитин, MSM и колаген.

 

Каква е клиничната употреба на Серапептаза при деца като дозировка и предпазни мерки?

Може безопасно да се използва при деца 1-3 таблетки на ден. Ако не могат да погълнат таблетките, те могат да сдъвчат таблетката, тъй като няма никакъв вкус, (също капсулите могат да бъдат отворени и смесени с малко мед). Всъщност възпалено гърло може да се изчисти за около 30 минути, като се сдъвчат 1-2 таблетки.

 

Помага ли Серапептаза при гъбични и бактериални белодробни инфекции?

Не, ще помогне само за възпалението, което може да бъде резултат от гъбичната инфекция. Опитайте колоидно сребро в пулверизатор, смесен 50:50 с 3% водороден пероксид.

 

Мога ли да приемам Серапептаза, докато съм бременна?

Да, можете да я взимате преди и след раждането.

 

Защо лекарите не предписват серапептаза, ако е толкова добър?

Предписват я в по-добрите медицински системи като Германия и някои други страни. Предписват я през последните 25 години.

 

Мога ли да се отърва напълно от разширените ми вени?

Може да се отървете от дискомфорта и подутите вени (попитайте моята благодарна съпруга) но не може да поправи увредените съдове.

 

От колко време се използва Серапептаза ?

От около последните 25-30 години.

 

Синът ми има болест на Крон, той е на 10 години. Може ли да приема тези таблетки и колко?

Може да, тъй като те са доста безопасни. Опитайте 3пъти на ден.

 

Предстои ми операция и бих искал да използвам този ензим при възстановяването си. Донякъде съм запознат с ензимите от книгата „Ензими за аутизъм“, която използвам, успешно за моя син, диагностициран с PDD-NOS.

Серапептаза със сигурност ще ви помогне при възстановяване след операция.

 

Имам камъни в жлъчката и язва на стомаха. Би ли помогнала серапептаза за възстановяване?

Не, не се препоръчва при язва, тъй като може да причини дискомфорт. Трябва да използвате специална формула, за да лекувате язвата първо, преди да се справите с камъните в жлъчката.

 

Моят дядо е диабетик. Може ли да приема този ензим,при условие че е с диабет ? Какви съставки се използват, за да се направи серапептаза моля?

Да, той може да го приема като диабетик и с лекарствата, които приема. Съдържанието е само ензим серрапептаза. Данните при хора с диабет показват балансирана кръвна захара, но не можем да кажем дали това е от серапептазата или фактът, че те намаляват нишестените въглехидрати.

 

Съпругът ми има назални полипи и е на път да влезе в болница за трети път, за да ги отстранят. Дали този продукт ще му помогне?

Трябва да опита. Ензимът премахва и други кисти. Не може да се каже колко време ще отнеме. Добре е да ги използва веднага, за да предотврати възвръщането на полипите.

 

Изследванията показват, че Серапептаза се разрушава от стомашната киселина и следователно трябва да бъде покрита с ентеро поктитие. Имате ли изследвания, които показват друго?

Не, няма други проучвания, показващи, че неентеричното покритие също работи. Наблюденията показват, че за да постигнете същия ефект, трябва да вземете двойно повече количество без покритие в сравнение с ентеро обвивката.

 

Забелязвам, че препоръчвате високи дози с висока концентрация в сравнение с други с малки дози, наистина ли са необходими високите дози?

Да, високата доза гарантира най-добрите възможни резултати и това го прави много ефективно и безопасно решение. Ще отнеме до 3 седмици, за да се отървете от дискомфорта, след което дозата може да бъде намалена до ниско ниво. Ще бъде много по-скъпо да закупите продукт с ниски дози и да вземете достатъчно високо количество, за да изчистите симптомите.

 

Загрижен съм за ползите за сърдечно-съдовата система. Данните, които показват полза при атеросклероза предварителни ли са или са рзултат на солидни проучвания?

Няма да намерите убедителни доказателства за ефективността на серапептаза за това. Информацията е просто от отчетите, идващи от потребители и лекари, които са свидетели на резултатите. Тъй като очевидно е безопасно, никой не изпитва нужда да го подлага на скъпи изпитания. Серапептаза действа по същия начин, както действа аспиринът, т.е. противовъзпалително.

 

Сърдечно-съдовите заболявания са главно причинени от хронично възпаление и всичко, което намалява това възпаление, ще помогне да се изчистят артериите. Дори просто да спрете да ядете нишестени въглехидрати и преработени храни, ще започне процеса на възстановяване (ако приемем, че сте заменили тези със зеленчуци и плодове).

Предимството на серапептаза, освен че е много по-мощно противовъзпалително средство, е, че е и много силна протеаза. Тя разгражда мъртвите протеини, които свързват плаката и блокират артериите.


 

Доклади за многото успехи на Серапептаза:

 

Съпругът ми има състояние, наречено полицитемия (кръвта е прекалено гъста) и трябва да има флеботомия приблизително на всеки 3 месеца, за да поддържа кръвта му по-рядка. Той също е получил няколко микро удара и е на аспирин и 11 mg. Coumadin ежедневно за състоянието си.Той приема и друго лекарство, наречено хидроксиурея, за да задържа броя на белите тромбоцити.

Безопасно ли е той да приема този ензим, за да не се образуват допълнителни кръвни съсиреци?

 

Да, това е безопасно (и съществено) за него. Въпреки че може да има генетична причина за състоянието му, факторите, които ще го влошат, са неизменно общи за много заболявания.

Вече е доказано, че причината за много заболявания е хроничното възпаление. Хроничното възпаление води до гъста кръв. Нишестените въглехидрати и преработената храна са основните причини за възпалението. Променете и диетата. Серапептаза е невероятният ензим, който спира нездравословното възпаление и изчиства възпалената мъртва тъкан.

Науката стигна до заключението, че основният фактор при по-голямата част от заболяванията е възпалението. Съжаляваме компаниите за лекарства, но противовъзпалителните и страничните им ефекти не са нужни никому. Серапептаза е най-сигурното и най-ефективно цялостно решение на възпалението и опитът го доказва.

 

Историята на практикуващ лекар за от Серапептаза :

 

Силвия Десантис – Натуропат

Пациент - След като приемаше 2 таблетки 3 пъти на ден от 40 000 IU в продължение на около шест седмици, задухът й се понижи, гласът й се върна към нормалното си състояние, а кашлицата й стихна.

 

Личен опит:

 

Изпитвах постоянна болка в гърба ми повече от 20 години. Това беше нещо, с което просто живеех и всъщност никога не съм взимала нищо за него, освен ако не стане твърде непоносимо. След като приех серапептаза за около три седмици, разбрах, че нямам болка. Толкова съм изумена от този продукт, че непрекъснато говоря с хората за него. Почти всички, които познавам, биха могли да се възползват от това по един или друг начин. Сега вземам от 2 до 3 на ден само за поддръжка.“ Силвия Десантис

 

Акне, Розацея и Серапептаза

 

"Страдах от розацея от 13 години и нищо не ми помагаше. Именно когато бях на 2-ра или 3-та опаковка серапептаза, забелязах, че розацеята се изчиства. Сега съм на поддържаща доза от 1 х 3 дневно.“ Пат се радва, че тенът на кожата вече е идеално равен, а постоянно зачервеният му нос е в миналото.

 

Сраствания и Серапептаза

 

В рамките на три седмици почувствах облекчение. От септември 2006 г. страдах от коремни сраствания и трябваше да приемам лекарства три пъти на ден - всички без резултати. Пробвах капсули със серапептаза и в рамките на три седмици почувствах облекчение. Имам подобрение 85% до 90%. Помогна и при разширени вени.“ K.F. - САЩ

 

Ангина и Серапептаза

 

Откакто взех серапептаза, моята ангина спря. Имах и болки от стенокардия, просто разхождах кучето си около блока един ден, когато достигнах само половината от обичайното разстояние. Взимах 6 броя от 80 000 единици в таблетка в продължение на 30 дни, а сега намалих до само 3 на ден.“ Лари Хоуз, 82 год., Елентон, Флорида

 

Лечение на животни и Серапептаза

 

"При кучето имаше незабавни резултати. Имаме 14-годишно куче с артрит, което трудно можеше да ходи. С остаряването му положението ставаше все по-зле. Попаднахме на серепептаза и за наше голямо облекчение кучето имаше незабавни резултати. Спря да го боли, може да спи много по-добре и като цяло е по-спокоен.“ С уважение, A.H. - САЩ

 

Ветеринар ме посъветва да „приспим“ моята 26-годишна кобила заради хроничен артрит. Приятели ми препоръчаха да изпробвам серапептаза, давахме по 12 таблетки на ден и поддържаме тази доза, докато забелязахме подобрение, след което намалихме дозировката до 8 на ден. 18 месеца по-късно отново се разхождам с кобилата из селото, като сега е на поддържаща доза от 4 таблетки на ден.“ Рут Келсо – Великобритания

 

Артериална болест и Серапептаза

 

Каротидна артериална болест ( стеснение на сънните артерии ) - „Серапептазата си е свършила работата. Просто исках да ви уведомя, че имам резултати от ултразвука на моите каротидни артерии. Лявата вече е напълно чиста от 48% блокиране, а дясната има малко видимо количество, около 5% до 10% от 50% блокирано състояние.

Много благодаря за всички съвети и насърчение. С най-добри пожелания, Харолд“

 

Това поддържа брат ми жив и помогна изключително много на сестра ми близначка. Сестра ми има блокирана артерия в мозъка (намерена чрез някакъв вид тестване). BlockBuster и серапептаза поддържат състоянието й добро,за да не се стига до прежиявяното в началото на терапията.“

 

Артрит и Серапептаза

 

Силната болка в гърба и коленете се отразяваше лошо на живота на господин Оуен. Той вървеше настрани „като рак“, както той казва. Това беше така, докато той не чу за серапептаза по програмата на радио „Денис химикът“.

 

"Реших да опитам", казва той. "Бих искал само да кажа, че тя е направила чудеса както с гърба, така и с колената ми. Имам много малки болки сега. Препоръчах го и на една от сестрите ми и тя се справи с проблеми с гърдите."

 

Кисти и Серапептаза

 

"В рамките на три месеца кистата изчезна. Чувствам се така, сякаш ми е даден допълнителен живот!" казва 64-годишната Дороти Антроб, "Чувствам се и изглеждам добре и това е благодарение на серапептаза. Кълна се в това."

 

Преди време на Дороти Антроб й направили операция на коляното и изглеждало, че всичко върви добре. Тогава тя започна да изпитва силна болка и й казали, че е развила киста. Останалото е история. В рамките на три месеца кистата беше изчезнала.

 

Диабет Тип II и Серапептаза

 

Моят диабет тип II причинява изтръпване на краката. Живеех с изтръпване в краката поне десет години и постепенно се влошавах. Билкарят ми разказа за Серапептаза. Взех 6-8 от 80 000IU таблетки веднъж на ден, след работа. Взимам и житна трева. След само около седмица и половина бях абсолютно изумен, че изтръпването в краката ми е отминало и отново ги усещах! Вече не се „спъвам“ и съм в състояние да ходя нормално. Доста се вълнувам от това!“ K.S. - САЩ.

 

Емфизем и Серапептаза

 

"Имам емфизем, но сега се чувствам така, както преди 30 години. Намалих инхалациите с 50% и бих искал да ги направя още по-малко.“ Том Скали

 

"Най-добрият резултат имах с мъж, който беше на 93 години, когато го видях за първи път беше преди около 2 години. Той страдаше от много лош емфизем до степен, че трудно можеше да ходи, камо ли да се качи по стълбите и беше на кислород 12 часа на ден. Откакто е започнал да приема серапептаза, той е успял да намали приема на кислород с 50%. Видях го преди няколко месеца, той вече е на 95. Отиде в здравния център и каза, че си търси нова съпруга. Той също така приема минерали и витамини, но именно серапептазата дава най-добър резултат, намалявайки възпалението в белите дробове.“ Каролайн Харви-терапевт

 

Източник: www.health4youonline.com

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари