Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Начало Здраве и Тонус Стави, Хрущяли, Колаген Витамин К2 100 мкг | Vitamin K2 MK7 | Nutricost , 240 капс.

Витамин К2 100 мкг | Vitamin K2 MK7 | Nutricost , 240 капс.

Цена: 79.90лв.

Vitamin K2 MK-7 Softgels (100 MCG), 240 софтгел капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва витамин К2 под формата на менахинон-7 (MK-7). Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържане на здравето на костите и сърдечно-съдовото функциониране.

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Nutricost Vitamin K2 MK-7 е хранителна добавка, която съдържа форма на витамин К, наречена менахинон-7 (MK-7). Това е лесно усвоима форма на витамин К2, която често се среща във ферментирали храни и животински продукти. MK-7 има по-дълъг полуживот в тялото в сравнение с други форми на витамин К, например витамин К1. Това означава, че той остава в тялото по-дълго и може да осигури по-трайни ползи за здравето.
 
Сред потенциалните ползи от приема на Nutricost Vitamin K2 MK-7 са:
 
· Поддържане на здравето на костите - витамин K2 играе критична роля в регулирането на калциевия метаболизъм и насърчаването на минерализацията на костната тъкан. Проучванията показват, че добавянето на витамин К2 може да спомогне за подобряване на костната плътност и намаляване на риска от фрактури при възрастните хора.
 
· Подпомагане на функцията на сърдечно-съдовата система - витамин К2 участва в регулирането на калциевите отлагания в стените на артериите, което може да допринесе за развитието на сърдечно-съдови заболявания. Проучванията показват, че добавянето на витамин К2 може да спомогне за намаляване на артериалната калцификация и подобряване на сърдечно-съдовото здраве.
 
· Подобряване на инсулиновата чувствителност - някои проучвания показват, че витамин К2 може да подобри инсулиновата чувствителност, което може да бъде полезно за хора, страдащи от захарен диабет или метаболитен синдром.
 
· Подобряване на зъбния статус - доказано е, че витамин К2 поддържа здравето на зъбите и венците, тъй като подпомага регулирането на калциевите отлагания в зъбите и костите.
 
Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени
 
практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.
 
В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.
Съставки: (в 1 капс.) дн.доза
 
Витамин К2 (менахинон-7) 100 µg 100 µg
 
Масло от слънчогледови семена, софтгел капсула (желатин, глицерин, карамел за цвят, пречистена вода).
 
Приложение: Допринася за поддържане на нормалното състояние на костите и кръвоносната система.
 
Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 
Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 софтгел капсула дневно, с поне 350 ml вода.
 
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.
 
Годност и партида: Маркирани на опаковката.
 
Производител: Nutricost®USA